…:: Pers …

Met bijna twintig jaar ervaring in de Nederlandse en internationale Star Wars fan community is DeathStar.nl begin 2013 opgericht door enkele enthousiaste Star Wars fans met als doel het informeren van Nederlands(talig)e Star Wars fans en liefhebbers. Dit gebeurt op de website met de laatste Star Wars nieuwtjes, weetjes en bijzonderheden uit binnen- en buitenland en door interactie met andere fans via de bekende social media kanalen.

Sinds de oprichting nemen de bezoekersaantallen structureel toe. Momenteel worden er alleen al via de website maandelijks zo’n 30.000 unieke bezoekers (ruim een miljoen hits en bijna net zoveel pageviews) bereikt, een aantal dat in aanloop naar de nieuwe Star Wars films en met het nieuwe seizoen van de Disney XD animatieserie Star Wars: Rebels zeker verder zal toenemen.

In de afgelopen jaren hebben wij diverse keren onze medewerking verleend aan de media, in de vorm van bijvoorbeeld interviews op radio en voor kranten en magazines, vertaalwerk of het zoeken naar kandidaten voor televisieprogramma’s. Wij kunnen u in nagenoeg elk verzoek op de een of andere manier van dienst zijn.

 
Wilt u graag met ons in contact komen?
Mail ons dan via pers@deathstar.nl of stuur ons een tweet via @DeathStarNews.

 

 

…..:: Terug naar de hoofdpagina