Wordt dit onthuld van The Force Awakens op D23?
maandag 10 augustus 2015

Eerder vandaag in ons nieuwsbericht over de nieuwe beelden uit The Force Awakens refereerden we aan de D23 Expo, het officiële Disney evenement dat aankomend weekend plaatsvindt in Anaheim, Amerika. Een anonieme bron heeft onthuld wat we zoal kunnen verwachten tijdens de geplande Star Wars presentatie.

De bron meldt op 4Chan.org dat we geen hoge verwachtingen moeten hebben. Zo zal er volgens deze persoon helaas geen nieuwe The Force Awakens trailer worden getoond. Daarvoor moeten we nog tot eind september / begin oktober wachten. Wel zouden Kathleen Kennedy samen met regisseur J.J. Abrams en enkele castleden (echter niet zo massaal als onlangs tijdens de San Diego Comic Con) aanwezig zijn om onder meer een clip met Daisy Ridley te onthullen. Daarin zouden we de actrice zien tijdens trainingen en het beoefenen van Oosterse vechtkunsten. Verder zouden er nog wat nieuwe personages geïntroduceerd worden, wordt een nieuwe en vooral betere teaser poster onthuld en wordt een algemeen plot van het verhaal vrijgegeven samen met productie en achter-de-schermen foto’s.

De bron laat ook weten dat er wel veel over Star Wars: Rogue One verteld zal gaan worden nu het embargo (van Mission Impossible: Rogue Nation) is opgeheven. Het doel is om meer transparant te zijn over de film en fans meer tegemoet te komen in het vrijgeven van informatie. De bron sloot af met te zeggen dat het echte grote nieuws moeten komen over Star Wars attracties in de Amerikaanse parken, die in 2017 klaar zouden moeten zijn.

Het klinkt allemaal zeer aannemelijk en gelukkig hoeven we ook niet al te lang te wachten om te zien of deze informatie klopt. We houden je uiteraard op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: