Wordt dit het nieuwe gezicht van Star Wars?
donderdag 10 april 2014

Christopher Walken. Gabriel Byrne. Jimmy Smits. Leonardo DiCaprio. Zo maar wat namen? Bijna vijftien jaar geleden waren dat namen die op het internet circuleerden. Sommige websites beweerden bij hoog en laag dat ze gecast waren voor Attack of the Clones. Soms klopt het, zoals in het geval van Jimmy Smits. Vaak ook niet. Het zijn de geruchten die tegenwoordig meer dan ooit onderdeel uitmaken van een totstandkoming van een film. Nu is het de beurt aan Maisie Richardson-Sellers.

Deze Britse toneelactrice wordt volgens bepaalde bronnen van The Hollywood Reporter (hallo, daar zijn we weer!) getipt voor één van de hoofdrollen in Star Wars: Episode VII. Dit is dezelfde rol waarmee eerder Oscarwinnares Lupita Nyong’o in verband werd gebracht, een rol als mogelijke afstammeling van Obi-Wan Kenobi.  Op filmgebied is de actrice nog een volstrekt onbekende. Tot dusverre heeft ze slechts enkele toneelstukken gespeeld. Het zou echter wel binnen de strategie passen van het casten van onbekend talent, een weg die de productie ingeslagen lijkt te zijn.

Voor J.J. Abrams zou het in ieder geval niks nieuws zijn. Zo castte hij eerder al de destijds nog relatief onbekende Chris Pine als Captain Kirk in de reboot van de Star Trek franchise en deed hij vrijwel hetzelfde met de volledige cast van zijn door Spielberg geïnspireerde film Super 8. Zoals altijd schrijven we dit nieuws met naast ons een vertrouwd potje zout… dat met name de laatste maanden steeds leger begint te raken.

 

Bron: The Hollywood Reporter
Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Solo

    We zullen het wel zien en horen we er mee gaan spelen 🙂Tags: