Word een Stormtrooper in Star Wars: Rebels!
vrijdag 18 juli 2014

Zoals de meeste van onze lezers inmiddels wel weten, start dit najaar op de Nederlandse zender Disney XD de nieuwe animatieserie Star Wars: Rebels. Dat zal een nagesynchroniseerde versie zijn, net als dat eerder ook al bij Star Wars: The Clone Wars het geval was. En voor één gelukkige fan in Nederland biedt dat een unieke kans!

Disney Nederland is namelijk vandaag gestart met een prijsvraag waarbij je kans maakt op het inspreken van een stem voor de Nederlandse versie. Het gaat om een rol als Stormtrooper en daarbij hoort een tekst bestaande uit acht gesproken zinnen. Meedoen is heel makkelijk. Je kunt zelf iemand nomineren (of iemand anders jou laten nomineren) samen met een reden waarom de persoon in kwestie gekozen zou moeten worden. Uit alle inzendingen worden de tien beste inzendingen gekozen die een stemmentest mogen komen doen in de studio.

Neem snel een kijkje op de Disney website voor alle details! Meedoen kan (nog) tot 18 augustus. De inspreeksessie vindt plaats op 25 of 26 augustus aanstaande.Tags: