Win kaarten voor de Star Wars: Rebels première in Nederland
woensdag 10 september 2014

In Duitsland gaat de de pilot in een select aantal bioscopen draaien. In Nederland is het allemaal wat bescheidener. Op zondag 28 september houdt Disney Nederland een speciale première van de nieuwe animatieserie Star Wars: Rebels in Pathé De Munt in Amsterdam. De première van Opkomst van het Verzet (de nagesynchroniseerde versie dus) is echter niet vrij toegankelijk voor het publiek.

Wel is er de mogelijkheid om kaarten te winnen en wij wijzen je graag op twee acties waar je aan mee kunt doen. Disney Nederland geeft vier kaarten weg, maar ook Stoer! Magazine heeft een prijsvraag waarbij vier kaarten te winnen zijn. Je maakt dus dubbel kans!

Zit je echter niet te wachten op Star Wars: Rebels maar wil je er wel een dagje of een paar daagjes tussenuit? Dan kun je natuurlijk ook meedoen aan onze eigen prijsvraag waarbij vier weekendkaarten te winnen zijn voor de Jedi-Con 2014. Kijk voor alle details op de prijsvraag pagina. Let wel! Vandaag is de laatste dag dat je mee kunt doen aan deze actie. Wees er dus snel bij!Tags: