WIN: Hasbro Black Series 6″ Jabba the Hutt exclusive
zondag 15 februari 2015

Er is er één jarig! Vandaag bestaat DeathStar.nl op de kop af twee jaar. Gisteren begonnen we dat alvast te vieren met speciale acties op onze Twitter en Facebook accounts. Vandaag is het de beurt aan onze weggeefactie op dit weblog. Dit is je kans om een Hasbro Black Series 6″ Jabba the Hutt exclusive te winnen ter waarde van ruim honderd euro!

In samenwerking met onze partner Old-School-Toys.nl mogen we deze prachtige prijs weggeven aan één van onze lezers. Wat moet je hiervoor doen? Simpel! Beantwoord onderstaande vraag:

Hoe heet het personage dat door Daisy Ridley in The Force Awakens wordt gespeeld?
A. Reagan
B. Rey
C. Raygun

Stuur je antwoord naar prijsvraag@deathstar.nl. Vergeet ook niet je naam en adresgegevens door te geven. Inzenden kan tot en met zondag 23 februari, 23:59 uur. Maximaal één inzending per huishouden.

 

Disclaimer
Medewerkers van DeathStar.nl en Old-School-Toys.nl zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt op 24 februari 2015 getrokken en zal daarna gecontacteerd worden. Na afloop van deze prijsvraag worden alle gegevens van participanten vernietigd. Gegevens zullen niet worden doorverkocht aan derden of worden gebruikt voor andere doeleinden.
Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: