Win een Star Wars Onesie: kruip in de huid van R2-D2!
woensdag 31 december 2014

Zo vlak voor het nieuwe jaar leek het ons wel leuk om met een knaller eruit te gaan. De aanloop daarnaar toe deden we door jullie gisteren onze bespreking van de officiële Star Wars Onesie van Boba Fett te presenteren. Mocht je dat gemist hebben, dan kun je het hier nog even op je gemak nalezen.

Onesies zijn sinds een tijdje mateloos populair en te verkrijgen in allerlei toffe kleuren en uitvoeringen. In samenwerking met de onesie webshop Onesieskopen.nl – het bedrijf dat niet alleen officiële Star Wars Onesies verkoopt voor hem en haar, maar ook een kinderassortiment heeft en een officiële Star Wars badjassenlijn – mogen we niet alleen een R2-D2 Onesie weggeven maar ook een R2-D2 badjas! En zeg nou zelf? Wat is er lekkerder dan in deze druilerige en koude wintermaanden in comfortabele kleren op de bank een rerun van Star Wars te doen?

Wat moet je hiervoor doen?

Simpel! Stuur een mailtje naar prijsvraag@deathstar.nl met daarin de reden waarom dit prachtige prijzenpakket direct jouw kant op moet komen. We zouden het daarnaast leuk vinden als je op ons op Twitter wil volgen. Zo blijf je nog beter op de hoogte van het laatste Star Wars nieuws.

Vergeet bij je inzending ook niet je naam en adresgegevens door te geven. Inzenden kan tot en met dinsdag 6 januari 2015, 23:59 uur. Maximaal één inzending per huishouden.

 

Disclaimer
Medewerkers van DeathStar.nl en Onesieskopen.nl zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt op 7 januari 2015 getrokken. Na afloop van deze prijsvraag worden alle gegevens van participanten vernietigd. Gegevens zullen niet worden doorverkocht aan derden of worden gebruikt voor andere doeleinden.
Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: