Win een exemplaar van het Star Wars Trilogie boek
maandag 14 december 2015

In aanloop naar de première van Star Wars: The Force Awakens hebben we dezer dagen allerlei weggeefacties waarbij leuke Star Wars prijzen te winnen zijn! Zo ook vandaag met onze Star Wars Trilogie boek weggeefactie waarbij we maar liefst DRIE exemplaren mogen weggeven!

Luke Skywalker, de trotse prinses Leia en de ondernemende Han Solo – al die onvergetelijke personages en hun ongelofelijke avonturen uit de originele Star Wars films zijn nu voor het eerst samengebracht in een boek. Het boek is begin deze maand uitgebracht door uitgeverij Luitingh-Sijthoff en is te koop als paperback (560 pagina’s) voor € 12,50 en als e-book voor € 9,99. In samenwerking met Luitingh-Sijthoff geven we drie exemplaren van de paperback weg.

Wat moet je hiervoor doen? Heel simpel. Beantwoord onderstaande vraag:

Welk Star Wars personage zit NIET in Star Wars: The Force Awakens?

A. Chewbacca
B. Obi-Wan Kenobi
C. Han Solo

Stuur je antwoord op naar prijsvraag@deathstar.nl en vermeld daarin ook je naam en adresgegevens. Meedoen kan tot vrijdag 18 december. Prijswinnaars krijgen hun exemplaar zo spoedig mogelijk thuisgestuurd. Medewerkers van DeathStar.nl en Luitingh-Sijthoff zijn uitgesloten van deelname.

 

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: