Win een Disney Infinity Star Wars prijzenpakket!
woensdag 23 december 2015

Vorige week hebben we allerlei leuke prijsvragen georganiseerd. Momenteel zijn we bezig met de afhandeling van alle resultaten. Maar nu Kerst voor de deur staat, hebben we voor onze trouwe lezers nog een paar prijsvragen in petto! Te beginnen met een Disney Inifinity 3.0 Star Wars prijzenpakket dat we in samenwerking met Disney Nederland mogen weggeven!

Eén van de langverwachte games van dit jaar was Disney Infinity 3.0 met de Star Wars uitbreiding. Het spel is te spelen met allerlei bekende personages uit de films en televisieseries, waaronder Darth Vader en Yoda. Met onze nieuwe weggeefactie geven we deze figuren weg. Wat moet je ervoor doen? Heel simpel! Beantwoord onderstaande vraag en stuur je antwoord zo snel mogelijk naar ons op!

Welke filmmaatschappij is verantwoordelijk voor de nieuwste Star Wars film, The Force Awakens?

A. Twentieth Century Fox
B. Disney
C. Warner Brothers

Stuur je antwoord voor 26 december 2015 naar prijsvraag@deathstar.nl, en vermeld daarbij ook je naam en adresgegevens. Slechts één inzending per huishouden is toegestaan. Medewerkers van DeathStar.nl en Disney Nederland zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt op 27 december bekendgemaakt en ontvangt daarna zo spoedig mogelijk zijn prijzenpakket.

 Tags: