Win een American Tourister Star Wars Wonder Backpack!
dinsdag 15 december 2015

In aanloop naar de première van Star Wars: The Force Awakens hebben we dezer dagen allerlei weggeefacties waarbij leuke Star Wars prijzen te winnen zijn! Zo ook vandaag met onze Samsonite American Tourister weggeefactie waarbij we een prachtige Star Wars Wonder Backpack mogen weggeven!

Voor de avonturen van kleine Jedi strijders is de American Tourister Star Wars Wonder collectie zeer geschikt. De collectie bestaat uit drie rugzakken, een etui, een schooltas, een toilettas en een koffer. Op de tassen staan coole illustraties van de iconische Stormtroopers en andere
figuren uit de Star Wars films. Alle schooltassen hebben een gewatteerd rugpaneel en een verstelbare borstriem voor maximaal comfort. De onderkant is verstevigd om de inhoud van de tas te beschermen. Of het nou een supersonische buitenaardse reis is, of de dagelijkse tocht naar school, de Star Wars American Tourister collectie ‘keeps the force with you’!

In samenwerking met Samsonite geven we uit deze prachtige collectie een American Tourister Star Wars Wonder Backpack weg! Wat moet je hiervoor doen? Heel simpel. Beantwoord onderstaande vraag:

Wie stoot zijn hoofd aan een deur van de Death Star in Star Wars: A New Hope?

A. Een Sandtrooper
B. Een Stormtrooper
C. Een Snowtrooper

Stuur je antwoord op naar prijsvraag@deathstar.nl en vermeld daarin ook je naam en adresgegevens. Meedoen kan tot zondag 20 december. De prijswinnaar krijgt de prijs zo spoedig mogelijk thuisgestuurd. Medewerkers van DeathStar.nl en Samsonite (en partners) zijn uitgesloten van deelname.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Solo

    Weer een leuke prijs 🙂 zal mooi staan om mijn schouders rug 😉Tags: