We schakelen nu terug naar uw reguliere programma…
dinsdag 30 juli 2013

Enkele dagen geleden kwam er helaas alweer een einde aan het Star Wars Celebration Europe II weekend, maar niet voordat de organisatie een nieuwe editie voor 2015 aankondigde. Van 16 tot en met 19 april 2015 vindt in het Amerikaanse Anaheim de Celebration VII plaats, ongeveer een maand voordat we naar alle waarschijnlijkheid Episode VII in de bioscopen kunnen gaan bekijken. Kaarten voor dit evenement gaan overigens volgende week al in de verkoop.

Via de grote knoppen bovenaan onze voorpagina kun je naar onze Celebration Europe verslagpagina’s. De komende dagen zijn we nog druk bezig om nieuwe artikelen toe te voegen, maar op dit moment kun je al reportages van diverse panels bekijken. En zoals we al eerder beloofden: binnenkort gaan we ook een leuke Celebration-getinte goodiebag weggeven aan één van onze lezers.

Langzaam maar zeker zullen we teruggaan naar onze reguliere berichtgeving, maar de invloeden van Celebration zullen ook de komende maanden voor en achter de schermen van DeathStar.nl merkbaar blijven. Als faninitiatief zijn we natuurlijk ook afhankelijk van onze bezoekers. Heb je vragen of suggesties, neem dan gerust contact met ons op. We horen graag de reacties van medefans!