Warwick Davis keert terug in Star Wars: Episode VII
vrijdag 17 oktober 2014

De afgelopen maanden zijn er veel namen van acteurs bekend gemaakt die deelnemen aan Star Wars: Episode VII. Aan die inmiddels lange lijst kan nu een nieuwe naam worden toegevoegd: oudgediende Warwick Davis! Tijdens Star Wars Celebration Europe – dat vorig jaar plaatsvond in Essen, Duitsland – solliciteerde hij al bij het Kathleen Kennedy panel naar een rolletje. En het is gelukt! Wat voor een rol het wordt, is nog niet bekend maar Warwick is er hoe dan ook blij mee:

Daarnaast heeft Walt Disney afgelopen woensdag in bijzijn van Kathleen Kennedy een nieuwe studio geopend van Industrial Light + Magic, het wereldberoemde special effects bedrijf, in Londen, Engeland. Momenteel wordt daar al hard gewerkt aan de effecten voor de aankomende films Avengers: Age of Ultron, Ant-Man en natuurlijk Star Wars: Episode VII.

Kathleen Kennedy wist bovendien te melden dat de opnames van Star Wars: Episode VII binnen drie weken afgerond zullen worden. Daarna zal de film in het post-productie proces belanden waarin de montage plaatsvindt en de beeld- en geluidseffecten worden afgemaakt.Tags: