Vertraging Hasbro Rebels assortiment Nederlandse winkels
zaterdag 8 november 2014

Tegelijkertijd met de premiere van de animatieserie had zo rond eind september / begin oktober de Hasbro speelgoedlijn van Star Wars: Rebels in de Nederlandse winkels moeten liggen. Echter heeft dit schema vertraging opgelopen door problemen in het productieproces. Veel is er dus nog niet te verkrijgen aan Rebels merchandise, behalve de twee LEGO sets en wat simpele maskers.

Per definitie zal er in Nederland maar heel weinig te verkrijgen zijn van de serie. Aan diversiteit ontbreekt het. Er zijn geen acties bij bijvoorbeeld de McDonalds of Subway (zoals in Amerika). Onze oosterburen zijn beter bedeeld en kunnen bijvoorbeeld stickers sparen van Topps.

Het Hasbro assortiment zal voornamelijk te verkrijgen zijn bij de winkels ToysXL en Bart Smit. Volgens Hasbro Nederland druppelen de producten nu langzaam de winkels in en zal het volledige assortiment rond het midden van deze maand verkrijgbaar moeten zijn!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
 • Tim Veekhoven

  Idem als in België dus … 🙂

  • Klopt! Het geldt eigenlijk voor de hele Benelux.

 • Eduard

  ToysXL Breda had afgelopen zaterdag de eerste levering en ik heb Ezra, Chopper, Kanan, Inquisitor en dubbel pack Zen/Stormtrooper kunnen scoren! Yeah!

  • Mooie haul! Ik ben zelf nog niet in de gelegenheid geweest om een rondje langs de speelgoedwinkels te doen. Dit weekend maar eens doen dan!

 • Eduard

  Bart Smit Breda centrum heeft 12 inch figuren en ook Intertoys heeft basisfiguren. Het begint er op te lijken!

 • Joruus

  Bij de Bart Smit in Deventer hadden ze alleen de TIE Advanced voor 36,99 EURO. Op de Bart Smit website zijn de voertuigen en de mission packs te bestellen maar je kunt niet zelf bepalen welke je wilt hebben. Wat een k**winkel!!!Tags: