Veiling van originele Star Wars props en andere interessante items
zaterdag 6 september 2014

Op 16 oktober aanstaande vindt er in Londen, Engeland een veiling plaats die wordt gehouden door de Prop Store. Hierbij worden onder meer props uit een behoorlijk aantal films en televisieseries worden geveild. Denk hierbij aan populaire franchises als James Bond, Star Trek, Indiana Jones, Batman en natuurlijk Star Wars.

Natuurlijk zul je diep in de buidel moeten tasten voor het gros van de objecten, maar dan kun je ook beschikken over originele en dus zeer unieke Star Wars items. Wat te denken van bijvoorbeeld een originele voet of een paar handen van C-3PO, een stukje model van de oppervlakte van de Death Star, of een Death Star gun toren? Ook kostuums en onderdelen van kostuums zijn te verkrijgen. Onderdelen van een Battledroid? Jazeker!

De verwachting van de meeste objecten is dat ze enkele duizenden euro’s per item zullen gaan opleveren. Indien je van plan bent om te gaan bieden, let er wel goed op dat er naderhand nog allerlei extra kosten bovenop komen die kunnen oplopen tot rond de 30%. Bieden kan op locatie, maar ook via het internet. Kijk voor meer informatie op de website van de Prop Store

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: