Uitslag van de Star Wars Onesie weggeefactie
zaterdag 17 januari 2015

Wat was het ontzettend moeilijk om een winnaar uit te kiezen voor ons mooie prijzenpakket, beschikbaar gesteld door de enige echte onesie webshop onesieskopen.nl. Alle inzendingen hadden zo hun eigen motivatie om lekker op de bank te willen hangen in een R2D2 onesie of door het huis te paraderen in een eigen R2D2 badjas. Sommige mensen wilden het pakket zelfs cadeau doen aan hun kinderen of jarige broer of zus. Anderen vertelden dat hun kinderen beloofden te koken als ze het prijzenpakket zouden winnen. Moeilijk, moeilijk…..

Uiteindelijk zijn we overstag gegaan na het zien van een foto van het zoontje van Gerard Hof uit Nootdorp. Het kleine mannetje is zelf fan van R2 en draagt op het vertederende plaatje een shirtje van de vrolijke droid. Daarnaast stuurde Gerard een plaatje mee van zijn behoorlijk indrukwekkend R2D2 collectie. Ook wij vonden dat een onesie en een badjas van onesiekopen.nl daar niet in konden ontbreken. We hopen natuurlijk wel binnenkort een foto te mogen ontvangen van de familie Hof in R2D2 kledij.

Maar ook alle andere inzenders willen bedanken. Jullie vrolijke en oprechte e-mails brachten het gehele DeathStar.nl team een lach op het gezicht! En voor Gerard en zijn zoontje: het pakket komt zo snel mogelijk jullie kant op!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
 • Joruus

  Helaas weer niet gewonnen maar ik ga gewoon dooor!! Gefeliciteerd Gerard. ook een gave collecte zeg!

 • Marc Beek

  Ik heb zelf niet meegedaan. Maar onnozel vind ik het wel weer dat een foto van een klein kind moet winnen. Het gaat niet om de creatie. Maar omdat de foto gewoon ingestuurd is om te zwichten voor het kleine manneke. Oneerlijk dus. Maar ja das mijn mening.

  • Iedere mening is welkom, of het nou positief of negatief is. Maar ik distantieer me volledig van enige notie dat er ook maar iets op oneerlijke wijze gebeurt. Onze prijsvragen zijn bijzonder laagdrempelig en iedereen maakt net zoveel kans al de ander. Of het nou een multiple choice actie betreft, of een open vraag zoals bij deze actie: het blijft een “loterij”. En het staat een ieder geheel vrij om mee te doen of niet. Wij zijn er in ieder geval trots op dat we Nederlandse Star Wars fans zo vaak per jaar mooie acties kunnen bieden waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

 • Solo

  Jammer niet gewonnen. 🙁 Hij past mooi bij de R2D2 collecte !! van harte Gerard

 • Gerard

  Bleep, bleep, leuk dat ik heb gewonnen! Dank voor de felicitaties en ik kijk uit naar het pakket.
  Trouwens de foto van mijn zoon is niet speciaal gemaakt voor deze SW weggeefactie. De foto is al van enige tijd geleden. Op de gevraagde foto van ons beiden in R2D2 Kledij zal je zien dat hij al aardig is gegroeid. Maar hij heeft nog steeds een R2D2 shirt (waar Papa jaloers op is, vaak alleen makkelijk in kindermaten te koop…)
  PS. Foto’s teveel bijgeplaatst, weet niet hoe deze weg te halen sorry.Tags: