Turtle Beach Star Wars gaming headset op 17 oktober
vrijdag 22 augustus 2014

Begin mei maakte Turtle Beach, het toonaangevende audiomerk, bekend dat ze met een eigen Star Wars lijn zouden komen. Op 17 oktober aanstaande is het zover en verschijnt de Ear Force Star Wars Gaming Headset in Nederland en België. Hieronder kun je enkele afbeeldingen bekijken:

Voor degenen die niet bekend zijn met headset van deze fabrikant leveren de sets een mooi geluid dankzij de krachtige speakers (50 mm neodymium speakers voor kristalheldere hoge en diepe lage tonen) en beschikken ze over een comfortabel draaggemak door het lichtgewicht ontwerp. Voor communicatie is er een microfoon die in het snoer verwerkt zit. Tevens zit aan het snoer een multifunctionele knop voor bijvoorbeeld het aannemen van telefoontjes.

De productomschrijving spreekt overigens over de mogelijkheid om de sets aan te passen met allerlei Star Wars personages. De afdekplaten op de koptelefoons zijn namelijk uitwisselbaar. Bij navraag was het echter nog niet bekend of deze accessoires ook in de Benelux geleverd gaan worden. Hiervan houden we je uiteraard op de hoogte.

De headset is geschikt voor de Sony Playstation Vita, de Nintendo 3DS, PC, Mac, smartphones en tablets, en kan behalve voor games ook voor andere toepassingen zoals Skype en videostreaming worden gebruikt. Adviesprijs is 69.99 euro en de set is onder meer verkrijgbaar via Bol.com.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: