Turtle Beach komt met nieuwe X-wing Pilot headset
maandag 5 oktober 2015

Deze herfst hoef je je geen zorgen te maken over koude oren tijdens het gamen. Turtle Beach, het toonaangevende audiotechnologische bedrijf en de nummer 1 op het gebied van game-audio, onthult een nieuwe Star Wars X-wing Pilot headset waar je in november mee aan de slag kunt met onder meer Star Wars: Battlefront.

Deze headset verschijnt op 13 november, maar hij is op dit moment al te reserveren. Het is een betaalbare universele headset voor de PlayStation 4, de Xbox One en mobiele game-apparatuur. De lichte en comfortabele X-wing Pilot headset is geïnspireerd door de kenmerkende oranje jumpsuits van de piloten van de Rebel Alliance, en biedt diverse features, zoals:

… een in-line bediening die je eenvoudig toegang geeft tot Master Volume en Mic Mute.

… een instelbare, gevoelige boom-microfoon, die samenwerking met vrienden via online chat tijdens multiplayergames vereenvoudigt en makkelijk verwijderd kan worden tijdens het beluisteren van muziek of het bekijken van films.

… een nieuw, licht ontwerp van Turtle Beach, dat garant staat voor urenlang comfort.

In samenwerking met Turtle Beach gaan we binnenkort een exemplaar weggeven. Houd hiervoor en voor de vele andere weggeefacties op DeathStar.nl onze website goed in de gaten. Voor meer informatie over de nieuwste Turtle Beach gameheadsets en accessoires bezoek en volg je Turtle Beach op Facebook, Twitter en Instagram.Tags: