Turtle Beach komt met nieuwe Star Wars gaming headsets
dinsdag 6 mei 2014

Zojuist werd bekend dat Turtle Beach, het toonaangevende audiomerk in de gameindustrie, dit najaar een nieuwe lijn gaming headsets gebaseerd op de Star Wars franchise zal gaan uitbrengen. De nieuwe headsets zullen vanaf dit najaar beschikbaar zijn in Nederland en België.

Het bedrijf komt met een reeks van special edition headsets met personages en artwork uit het constant groter wordende Star Wars universum, inclusief de aankomende animatieserie Star Wars: Rebels. Gamers kunnen hun headsets customizen door middel van uitwisselbare speakerplaatjes met daarop verschillende afbeeldingen. Deze plaatjes worden als accessoires verkocht. Volgende maand worden op de Electronic Entertainment Expo (E3) in Los Angeles de eerste producten onthuld.

Als bedrijf dat zich bezighoudt met gaming en entertainment zijn we vanzelfsprekend erg enthousiast over het vooruitzicht om samen met Lucasfilm te werken aan Star Wars-headsets,” zegt Bob Picunko, Chief Marketing Officer bij Turtle Beach. “We kijken ernaar uit om hoogwaardige headsets te introduceren die alle gamende Star Wars-fans zal aanspreken.”

Met dank aan Turtle Beach Benelux voor de informatie.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: