The Force Awakens trailer verschijnt vrijdag op iTunes
woensdag 26 november 2014

Deze week zal de geschiedenis ingaan als de week waarin de wereld kennis maakte met de trailer van Star Wars: Episode VII – The Force Awakens. Gisteren werd bekend dat deze teaser trailer van 88 seconde in zo’n dertig Noord-Amerikaanse bioscopen te zien zal zijn vanaf dit weekend. Dat leverde een hoop kritiek op, aangezien daarmee een groot deel van de wereld buiten de boot zou vallen.

In Nederland zal de trailer vanaf december (een concrete datum kunnen we op het moment van schrijven nog niet melden) in de bioscoop te zien zijn. Maar zo lang hoef je echter niet te wachten. Op de officiële Twitter account van StarWars.com werd vanavond bekendgemaakt dat de trailer vanaf vrijdag op iTunes te bekijken zal zijn.

De grote vraag op dit moment is vooral hoe laat de trailer beschikbaar komt. Rekening houdend met het tijdsverschil tussen Nederland en Amerika kan dat op dezelfde dag zijn. Maar met een beetje pech verschijnt de trailer zaterdagnacht Nederlandse tijd. Hoe dan ook, aankomend weekend kun je genieten van de eerste bewegende beelden uit de nieuwe Star Wars film!

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens draait vanaf 18 december 2015 in de Nederlandse bioscopen.Tags: