Nog 365 dagen te gaan voor The Force Awakens + de trailer in 3D?!
donderdag 18 december 2014

Het is vandaag 18 december 2014. Dat betekent dat het echte aftellen nu ECHT is begonnen. Over precies een jaar zal namelijk Star Wars: Episode VII – The Force Awakens wereldwijd en dus ook in ons eigen kleine kikkerlandje in de bioscopen gaan draaien. Het belooft een spannend jaar te worden, een jaar waarin we veel gaan zien, horen en ontdekken. Wat te denken van posters, volledige trailers en de eerste merchandise?

Amper een maand geleden kregen we de eerste beelden te zien van de nieuwe Star Wars film. Via één van onze betrouwbare bronnen zijn we te weten gekomen dat vorige week, op 11 december, een Disney conventie heeft plaatsgevonden in Nederland in een JT bioscoop. Hier is ook de trailer vertoond van The Force Awakens. Op zich niet zo’n spannend feit, behalve dat het aanwezige publiek de trailer exclusief kreeg voorgeschoteld in 3D!

De trailer die wereldwijd in bioscopen wordt vertoond aan het grote publiek wordt echter in 2D geprojecteerd. Hierboven zie je de uitnodiging voor het evenement (klik voor een grotere versie). We danken onze Bothan spy voor deze informatie!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: