The Force Awakens soundtrack verschijnt op 18 december
maandag 7 september 2015

Afgelopen vrijdag werd op de officiële Star Wars website de soundtrack van Star Wars: Episode VII – The Force Awakens van John Williams aangekondigd. In Amerika zal het nieuwe werk van de legendarische componist op 18 december verschijnen, samenvallend met de première van de film.

Bijzonder veel productinformatie is er nog niet te melden. Het belangrijkste nieuws is vooral dat er twee versies beschikbaar zullen zijn: een standaard cd in jewel case met een boekje, en een luxe gelimiteerde digipack versie eveneens met boekje. In Nederland is vooralsnog alleen de laatstgenoemde versie te reserveren.

In Nederland (en België) verschijnt The Force Awakens twee dagen eerder in de bioscoop dan in Amerika. Dat betekent helaas niet dat we hier de soundtrack daardoor ook twee dagen eerder kunnen verwachten. Deze bevestiging kregen we vandaag van de Nederlandse tak van Universal Music. Op dit moment konden zij ons verder geen aanvullende informatie geven over de release, maar wel kunnen we aankondigen dat we in de toekomst met een leuke actie zullen komen. Watch this space!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Joruus

    Besteld!!Tags: