The Force Awakens dialoog en mogelijke post-credit scène?!
zondag 13 september 2015

Nu de eerste golf van Star Wars: The Force Awakens merchandise de winkels heeft bereikt, tenminste, als de winkels in jouw buurt het speelgoed op voorraad hebben, komt ook de film nu echt binnen handbereik. Vandaag hebben we nieuws over een mogelijke post-credit scène voor Star Wars: Rogue One en kun je naar zinnen uit de film luisteren.

Behalve 3,75″ en 6″ actiefiguren zijn er ook 14,5″ Talking Figures uitgebracht. Onze collega’s van MakingStarWars.net kochten de versies van Kylo Ren, Finn en een First Order Stormtrooper en namen de dialogen die de figuren kunnen spreken op. Breng een bezoekje aan hun website om alles te beluisteren, maar wees gewaarschuwd: sommige dialogen geven wellicht wat weg van het verhaal!

We sluiten af met een verhaal wat aan de ene kant heel dubieus klinkt maar aan de andere kant ook zo maar tot de mogelijkheden behoort. Website SchoesKnow.com beweert uit betrouwbare bron te hebben vernomen dat er plannen zijn voor een post-credit scène, zoals ook bij de Marvel films gebeurt om het publiek alvast warm te laten lopen voor de volgende film in de rij. In het geval van The Force Awakens zou het dan gaan om Star Wars: Rogue One.

“According to a “trusted source” close to Schmoes Know’s very own Kristian Harloff, the December 18th release of Star Wars Episode VII The Force Awakens will see the end credits tease a small clip and teaser for Rogue One (A Star Wars story). Detail are scarce at the moment so I would file this more in the “rumor” category than a scoop or exclusive.”

Het past niet bij de Star Wars films zoals we kennen, maar nu met Disney als broodheer zou het zeker tot de mogelijkheden behoren. En zeg nou zelf: hoe meer Star Wars, hoe beter! The Force Awakens gaat op 16 december in Nederland en België in première.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Bas van Dun

    Aan de ene kant tof, aan de andere kant vind ik dit te Marvel. Geef dan een kleine teaser voordat de film begint voor Rogue One, Zit de sfeer er meteen extra in. Het past niet bij Star Wars.Tags: