DeathStar.nl - De Nederlandse Star Wars website | Star Wars nieuws en achtergronden
The Force Awakens – concept art van Kylo Ren
maandag 22 december 2014

Eerder vandaag vertelden we je over de eerste gelekte foto van enkele Hasbro actiefiguren van The Force Awakens. Eén figuur op de desbetreffende foto is volgens zeggen de duistere figuur uit de onlangs verschenen teaser trailer, slechterik Kylo Ren. En laat daar vandaag ook concept art van verschenen te zijn op IndieRevolver.com, de website die eerder dit jaar de wereld onder meer kennis liet maken met het nieuwe ontwerp voor de Stormtroopers.

In de trailer zien we Ren alleen van de achterzijde, wat dus de vraag oproept wat er zich onder zijn kap bevindt. Het conceptontwerp lijkt die vraag te beantwoorden. Of het ook zo letterlijk in de film te zien zal zijn of dat het tijdens het productieproces nog veranderingen heeft ondergaan, is nog de vraag. Voor een indruk kijk je hieronder in de spoilerruimte.

Zoals altijd zijn we benieuwd naar jullie mening. Welke invloeden herken je terug in het ontwerp en denk je dat het eenzelfde impact zal hebben als bijvoorbeeld Darth Vader? Laat het ons weten in onze commentsectie!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Joruus

    Het heeft wel iets weg van een samoerai en natuurlijk ook van Darth Vader. ik vind die gele strepen ook coolTags: