Primeur! The Clone Wars – seizoen 6 november op dvd en Blu-ray
zaterdag 23 augustus 2014

Goed nieuws voor alle fans die met smart wachten op het zesde (bonus) seizoen van de Star Wars: The Clone Wars animatieserie. In vele andere landen is dit seizoen op een of andere manier uitgebracht of uitgezonden, maar in Nederland is dat helaas tot op heden uitgebleven. Maar er is goed nieuws!

Op de Duitse website van Amazon is dit seizoen vanaf nu in de voorverkoop verkrijgbaar. Op 20 november worden The Lost Missions uitgebracht op Regio 2 dvd en Blu-Ray! Veel informatie is er nog niet bekend. Wel kunnen we melden dat de drie-delige dvd set zowel Duitse als Engelse audio bevat. Wij nemen aan dat dit niet anders zal zijn voor de Blu-ray set. De dvd set heeft een verkoopprijs van 26.50 euro, de Blu-ray set 34.88 euro.

Of en wanneer deze set naar Nederland zelf komt, kunnen we helaas nog niet melden. We hopen hier spoedig mogelijk meer over te weten. Watch this space!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
 • Pingback: The Clone Wars – I Blu ray tedeschi della Sesta Stagione()

 • Joruus

  Gewoon schandalig dat dit nog steeds niet in Nederland is uitgezonden. We zijn zeker weer derderangs fans. bedankt Disney!

 • Woestijn Kat

  Ook fijn dat we geen Star wars TCW op Netflix krijgen….

  • Het ziet er niet naar uit, nee. We hebben er in februari van dit jaar al contact over gezocht met Netflix Nederland, maar er is nooit iets bekend geworden.

  • Joruus

   Ja. Hoe moeilijk is het om dat gewoon uit te zenden. Ze hoeven het alleen maar te ondertitelen!Tags: