The Big Bang Theory voelt een Awakening in seizoen 9!
zaterdag 29 augustus 2015

Op maandag 21 september gaat alweer het negende seizoen van de populaire televisieserie The Big Bang Theory van start in Amerika. De afgelopen jaren werden we diverse keren getrakteerd op een aflevering met een Star Wars thema en het aankomende seizoen zal een aflevering in het teken komen te staan van The Force Awakens.

Dit meldde Entertainment Tonight gisteren op hun website. Zij spraken de makers van de televisieserie die met smart zitten te wachten op de bioscoopfilm en dit ook zullen gaan verwerken in de levens van Leonard, Sheldon, Howard en de rest van de vriendengroep. “Ik weet nog niet hoe het zich zal uiten, maar het zal niet worden genegeerd,” aldus uitvoerend producent Steve Molaro.

In Nederland wordt The Big Bang Theory elke werkdag rond 20.00 uitgezonden op Veronica. Momenteel zijn dat dus allemaal herhalingen. Het is nog niet bekend wanneer het negende seizoen in Nederland zal starten. We houden je uiteraard op de hoogte van verder nieuws. Ondertussen kun je hier meer teruglezen over de aflevering met Carrie Fisher en James Earl Jones en hier vind je onze impressie van de May the Fourth aflevering terug.Tags: