Star Wars films op FOX en nieuws over Celebration Anaheim
zaterdag 10 mei 2014

Voor de fans die geen genoegen kunnen krijgen van de Star Wars films en zich voor de komende zondagavonden afvroegen wat ze kunnen gaan doen, biedt FOX uitkomst. Vanaf 18 mei zendt de Nederlandse digitale zender wekelijks een Star Wars film uit om 20.00, te beginnen met Star Wars: Episode I – The Phantom Menace. FOX is ontvangen via Ziggo (kanaal 11), UPC (kanaal 11) en KPN (kanaal 24). Voor een volledig overzicht kun je terecht op onze Agenda pagina. Met dank aan Disney Nederland voor de informatie.

Over iets minder dan een jaar vindt de volgende Star Wars Celebration plaats in Anaheim, Amerika. Van donderdag 16 tot en met zondag 19 april 2015 kunnen fans wereldwijd vier dagen lang genieten van het enige echte officiële Star Wars evenement. Gisteravond werd de nieuwe website gelanceerd met daarop de eerste informatie.

Zo zal acteur James Arnold Taylor (de stem van Obi-Wan Kenobi uit de Clone Wars animatieserie) de presentatie verzorgen op de Celebration Stage (afgelopen keer had Warwick Davis deze schone taak). Dave Collins keert terug naar de Digital Stage. We vroegen hem of hij ook dit keer weer de bekende filmpjes met sfeerimpressies zou gaan maken voor de officiële website, maar dit wist hij helaas zelf ook nog niet. Laten we het hopen! Verzamelaar Gus Lopez neemt de Collectors Stage wederom voor zijn rekening. Samen met zijn team brengen ze ook dit keer de gewilde Star Tots mee. Bezoekers aan de Collecting panels ontvangen na afloop van elk panel een unieke Star Tot allen met een The Empire Strikes Back thema, zoals bijvoorbeeld een Luke in Wampa grot en een Boba Fett!

De komende maanden zal er nog veel meer informatie bekendgemaakt worden. DeathStar.nl zal je daarvan op de hoogte houden en natuurlijk zullen we zelf ook weer aanwezig op het evenement zijn om verslag te doen.Tags: