Stripreeksen vanaf september ook in het Nederlands!
zondag 24 augustus 2014

Vanaf volgende maand start Dark Dragon Books met de uitgave van Nederlandstalige Star Wars stripreeksen. Op 16 september aanstaande beginnen ze met issue #1 en #2 van In de Schaduw van Yavin uit de doorlopende serie genaamd Star Wars.

De serie In de Schaduw van Yavin, oorspronkelijk begin 2013 uitgegeven door Dark Horse Comics als de zesdelige miniserie In the Shadow of Yavin, is geschreven door Brian Wood met illustraties van Carlos D’Anda. De Nederlandstalige serie bestaat uit in totaal drie issues (delen). Elk deel (48 pagina’s) bundelt dus twee issues van de Amerikaanse serie. De prijs bedraagt 8.95 euro. Een beschrijving van de serie:

De Rebellen Alliantie verwoestte het angstaanjagende ruimtestation de Death Star. Maar voordat ze de overwinning behaalden, hebben ze aanzienlijke verliezen geleden. In de zoektocht naar een nieuwe uitvalsbasis om de oorlog tegen het Keizerrijk voort te zetten, zijn Leia, Luke en de uitmuntende piloot Wedge Antilles naar de verste verten van de buitenrand van het universum gereisd.

In december verschijnt het derde deel uit deze serie en tevens verschijnt dan het eerste deel van De Ruïnes van Alderaan, het volgende driedelige verhaal uit deze doorlopende serie Star Wars. In totaal verschijnen er tien delen uit deze reeks, die we allemaal nog voor de komst van Star Wars: Episode VII kunnen verwachten.

De strips zijn direct verkrijgbaar via de officiële website van Dark Dragon Books (ook beschikbaar voor fans uit België!). We danken hen voor de medewerking.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Joruus

    Dat ziet er mooi uit. Isdit alleen via de website t krijgen of kun je dit ook in de winkel kopen?

    • Deze reeks zal ook beschikbaar zijn via Nederlandse (en Belgische) stripspeciaalzaken.Tags: