DeathStar.nl - De Nederlandse Star Wars website | Star Wars nieuws en achtergronden
Vandaag – de officiële aftrap van Star Wars: Rebels!
vrijdag 3 oktober 2014

Vandaag is het dan eindelijk zover. De officiële aftrap van de nieuwe animatieserie Star Wars: Rebels is daar en komt er een eind aan anderhalf jaar wachten sinds de serie werd aangekondigd door Disney. Vanmiddag om 16.45 kun je de pilotaflevering Opkomst van het Verzet gaan kijken op Disney XD.

Ondertussen heeft StarWars.com laten weten nog voor de start van het eerste seizoen dat een tweede seizoen al is besteld. De komende jaren zal er behalve in de bioscopen ook op de televisie genoeg Star Wars te zien zijn.

We zijn zeer benieuwd naar de reactie van de fan community op deze nieuwe serie dus schroom niet ons je mening te laten weten! En in de tussentijd kun je nog altijd meedoen aan onze actie waarbij je een Hasbro Inquisitor Lightsaber kunt winnen.

Update: Heb je de aflevering gemist of wil je hem nog een keer terugkijken? Klik dan hier!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Ranoldus

    Ik heb de eerste aflevering gezien en was onder de indruk. Het doet mij erg aan de comics denken. Gelukkig komen er veel van de voertuigen voor die in deel 4,5 en 6 voorkomen, zodat het een herkenningsfactor heeft. Een kind heeft mij wel eens gevraagd: okay darth vader en het keizerrijk zijn slecht, maar wat voor slechte dingen hebben ze dan gedaan? Een erg goede vraag, die niet erg aan bod komt in de films, maar wel in de eerste aflevering. Natuurlijk zijn sommmige grappen een beetje kinderachtig en de hoofdrolspeler heeft bijna manga-ogen, sommige reddingen zijn ver gezocht. Maar ik zou de eerste aflevering een acht geven…

    • Voor een serie die gericht is op (jonge) kinderen is het voor volwassenen prima te pruimen. Gelukkig is het bij vlagen dus niet al te kinderachtig.Tags: