Star Wars trilogy DVD sets en nieuwe Star Wars Pinball tafels verkrijgbaar
woensdag 16 oktober 2013

In augustus jongstleden maakte de officiële Star Wars website bekend dat er in de maand oktober nieuwe sets van de twee Star Wars trilogieën zouden verschijnen. Dit zijn simpelweg heruitgaves van de blu-ray versies met als enige verschil dat ze nieuwe artwork op de omslag hebben. Daarnaast verschijnen hier in Nederland alleen dvd sets, in tegenstelling tot Amerika waar de sets ook op blu-ray opnieuw beschikbaar zijn.

Via de nieuwsbrief van Twentieth Century Fox Nederland werd vandaag bekend dat de sets nu ook in Nederland verkrijgbaar zijn. Het filmbedrijf verwijst haar abonnees naar de webwinkel Bol.com, maar slimme consumenten doen er verstandig aan om goed rond te kijken. De sets worden elders ook al voor betere prijzen aangeboden. Dus voor wie nog altijd op zoek is naar een dvd set van de films, of voor degene die zijn verzameling van uitgaves compleet wil houden, grijp uw kans!

Behalve filmliefhebbers komen ook spelletjesfanaten vandaag aan hun trekken. Zen Studios, het bedrijf dat bekend is vanwege hun digitale flipperkastspelletjes, heeft vandaag de uitbreidingsset Balance of the Force uitgebracht voor hun Star Wars Pinball game. Deze set bevat drie nieuwe tafels, te weten: Star Wars: Episode VI Return of the Jedi, Starfighter Assault en een tafel gebaseerd op de illustere Darth Vader. De tafels zijn te verkrijgen als downloadbare content (DLC) via Xbox LIVE® Arcade, Steam, PlayStation Network voor PlayStation 3 en PS Vita, Nintendo Wii U eShop, Apple App Store, Google Play, Windows 8, Mac App Store en Kindle Fire HD.

 

Bron: Zen Studios