Star Wars: The Force Awakens – The day after!
donderdag 17 december 2015

Hoewel nog niet alle fans in Nederland en België de nieuwe Star Wars film, The Force Awakens, hebben gezien, is het voor velen toch de ‘day after’. Voor ons is het tevens een afsluiting van een drukke periode, waarin we van alle kanten werden benaderd door alle denkbare namen van kranten, televisie en radio.

Gisteren werd Nederland overladen met recensies. Zonder er ook maar eentje te hebben hoeven gelezen, was het vrijwel gelijk duidelijk dat het een lofzang was van de Nederlandse pers. Onze (uitgebreide) recensie? Daar zien wij vanaf. Kortgezegd hebben we genoten van The Force Awakens. In ons rijtje van favoriete films komt hij op plaats vier, na Empire, Star Wars en Jedi. Het is een prachtige film met geweldige special effects, prachtig geluidsontwerp en een cast die zichtbaar geniet. Maar het heeft ook zijn schoonheidsfoutjes. Doen die er toe? Nee! Want Star Wars is terug! En we hopen dat eenieder die de film al heeft gezien, heeft genoten.

Ondertussen staat deze week op DeathStar.nl in het teken van prijsvragen. Elke dag hebben we momenteel een leuke prijsvraag. Sommigen daarvan zijn al afgelopen of gaan een dezer dagen sluiten. Kortom, vergeet vooral dus niet mee te doen. Zoals later vandaag als we weer een nieuwe prijsvraag zullen lanceren.

Voor alle fans die nog naar de bioscoop moeten gaan: we wensen jullie alvast heel veel plezier toe en we hopen dat de film al jullie verwachtingen zal waarmaken! En laat ons vooral weten wat je ervan vond!Tags: