Star Wars Rebels – start tweede seizoen en de prijswinnaars!
vrijdag 9 oktober 2015

Vanmiddag om 16.45 is het zover. Zit je er al klaar voor? Het start van het tweede seizoen van Star Wars Rebels staat namelijk voor de deur. Op Disney XD wordt er vandaag gestart met de 44-minuten-durende special The Siege on Lothal. Een impressie van deze aflevering lees je hieronder:

Met hun nieuwe Rebellenvrienden valt de crew van de Ghost een Keizerlijk transport aan in de hoop een lading schildgeneratoren te bemachtigen. Hoewel de aanval slaagt, blijken de gestolen containers geen generatoren te bevatten. Maar dan dient zich een andere kans aan als Minister Tua contact opneemt met de Rebellen met het voorstel om te deserteren. Door haar falen op Lothal moet ze zich gaan verantwoorden bij Gouverneur Tarkin, iets wat ze mogelijk moet bekopen met haar leven. Ze beweert een lijst met Rebellen sympathisanten te hebben, en belangrijker, de ware reden voor de interesse van het Keizerrijk voor de planeet Lothal.
Hoewel het hoogstwaarschijnlijk een valstrik is, weegt de kans om het bemachtigen van deze belangrijke geheime Keizerlijke informatie zwaarder en dus besluiten de Rebellen een gok te wagen. Als Kanan, Hera en de rest bij Lothal arriveren is de planeet omgeven door Star Destroyers en wordt het duidelijk dat dit hoe dan ook geen makkie gaat worden. Zeker niet als ook Darth Vader er zich persoonlijk gaat bemoeien…

En daarnaast maken we vandaag de prijswinnaars bekend van onze weggeefactie. De winnaar van onze website prijsvraag (het antwoord hierop was B) Ashoka Tano) is geworden: Jacco Kroodsma. Van harte gefeliciteerd. We nemen contact met je op en dan komt de prijs zo spoedig mogelijk naar je toe. De winnaars van onze Twitter en Facebook actie worden vandaag daar aangekondigd.

We danken Disney voor het mogelijk maken van deze actie. Binnenkort verschijnen er weer nieuwe, andere acties, dus houd onze website goed in de gaten. En vergeet in de tussentijd niet af te stemmen op Star Wars Rebels!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Bas van Dun

    Ik vond dit een hele toffe aflevering. De kracht van Vader knalde van het scherm!Tags: