Star Wars: Rebels LEGO sets komen naar Nederland + teaser trailers!
maandag 17 februari 2014

Gisteren kwamen we al met de eerste nieuwtjes van de New York Toy Fair, afkomstig van Hasbro. Vandaag toonde LEGO op diezelfde beurs hun nieuwste producten, waaronder de Ghost en Phantom LEGO set. Volgens LEGO Nederland zijn dit de enige twee Star Wars sets die in 2014 in Nederland zullen verschijnen, en beiden staan gepland voor juni van dit jaar! Hieronder zie je een afbeelding van de sets afkomstig van de beurs:

De Ghost komt met vier figuren, te weten Kanan Jarrus, de Twi’lek crewmember Hera Syndulla en alien Zeb Orrelios, plus een Imperial Stormtrooper, en bestaat uit 929 onderdelen. De Phantom komt met twee figuurtjes, van Ezra Bridger en droid Chopper, en bestaat uit 234 onderdelen. Een exacte verschijningsdatum en de adviesprijzen van beide sets zijn helaas nog niet bekend, maar DeathStar.nl houdt je op de hoogte! Met dank aan LEGO Nederland voor de informatie.

Vandaag werden ook twee nieuwe teaser trailers getoond aan het Amerikaanse publiek op zender Disney XD. Zoals verwacht verschenen de trailers kort erna op het internet en we kunnen ze hieronder aan je tonen. In de eerste teaser genaamd “Spark” zien we Ezra Bridger op zijn thuisplaneet Lothal, die een neergestorte TIE Fighter pilot zijn leven nog iets zuurder gaat maken en zien we de Ghost achtervolgd worden door enkele andere TIE Fighters. In de tweede teaser, “Ignite“, zien we soortgelijke beelden en krijgen we ook nog kort Chopper, Kanan en Hera te zien. Geniet:

 

 

LEGO Fotobron: JediNews.co.uk