Exclusief – Star Wars: Rebels keert in maart terug op de Nederlandse buis!
maandag 29 december 2014

Amerikanen die staan te trappelen om nieuwe afleveringen van het eerste seizoen van Star Wars: Rebels, hebben geluk. De serie gaat op 4 januari 2015 namelijk weer verder. In Nederland zullen we echter nog een tijdje moeten wachten. Volgens één van onze bronnen gaat de Nederlandse zender Disney XD namelijk pas op zijn vroegst in maart 2015 verder.

Dat is dus slecht nieuws voor Nederlandse Star Wars fans. En helaas niet de eerste keer. Zo kregen kijkers op 23 november de meest recente aflevering van Star Wars: Rebels van dit jaar te zien, Een Dag Om Nooit Te Vergeten (oorspronkelijke titel Empire Day). Dat was het eerste deel van een tweeluik en tevens de zesde reguliere aflevering uit de reeks. In Amerika werden zeven afleveringen wel achter elkaar uitgezonden waardoor kijkers niet onnodig opgescheept zaten met een cliffhanger. Kortom, Nederlandse kijkers moeten bijna een half jaar wachten om te kunnen zien hoe dit avontuur afloopt.

Zelf zullen we vanaf begin januari weer wekelijkse impressies plaatsen van de nieuwste afleveringen. Op internet is ondertussen een sneak preview verschenen van de volgende aflevering waar Yoda himself, Frank Oz, zijn stem aan heeft verleend. Hij is daarmee de derde Star Wars acteur na Anthony Daniels (C-3PO) en James Earl Jones (Darth Vader) die een gastrolletje heeft gespeeld in deze animatieserie.

Uiteraard houden we je op de hoogte van ontwikkelingen van het Nederlandse uitzendschema, dus houd onze website – zoals altijd – goed in de gaten!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: