Star Wars Rebels: het New York Comic Con panel
zondag 13 oktober 2013

Dit weekend vindt in New York de jaarlijkse New York Comic Con plaats. Dit evenement wordt georganiseerd door ReedPOP, een Amerikaans evenementenbureau dat de laatste jaren ook verantwoordelijk is voor het organiseren van onder andere de Star Wars Celebrations. Vandaar dat het niet als verrassend nieuws komt dat LucasFilm een belangrijke bijdrage levert aan dit evenement, in dit geval in de vorm van een panel.

Gisteren presenteerde Pablo Hidalgo het Star Wars Rebels panel, over de nieuwe geanimeerde Star Wars televisieserie, waarin de nieuwe slechterik werd onthuld: de Inquisitor, die van Darth Vader de taak heeft gekregen de resterende Jedi op te sporen en uit te roeien. In een video met uitvoerend producent Dave Filoni wordt dit nieuwe personage geïntroduceerd en krijgen we een blik achter de schermen te zien met welke talenten er zoal aan dit nieuwe project werken.

Ook op ander gebied was er nieuws te melden. Zo onthulde Filoni via zijn twitteraccount dat de productie van de laatste afleveringen van The Clone Wars is afgerond en dat liefhebbers begin 2014 onder andere Yoda op een solomissie zullen gaan zien. We houden je uiteraard op de hoogte van verdere ontwikkelingen!

 

 

Bron: StarWars.com – Zie ook onze Star Wars Rebels pagina.
Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
 • Joruus

  Gaaf personage maar ik hoop dat ze gauw meer laten zien. Ze moeten maar eens snel een echte trailer uitbrengen!

 • Lennart Hoornaar

  Ik vind hem er echt heel goed uitzien, maar ik weet niet of ik nou zou blij ben met deze stijl, hij ziet er prima uit maar die stormtroopers…

 • Vergeet niet dat qua ontwerp dit nog niet de stormtroopers zijn zoals we ze kennen uit de films. Dit ontwerp is een soort mix tussen de McQuarrie troopers en de film-stormtroopers. Tenminste, zo werd het uitgelegd op de Star Wars Celebration Europe.

  • Lennart Hoornaar

   Ja dat begrijp ik. Misschien komt het ook wel omdat het zo’n groot verschil is met The Clone wars, het zal vast wel even wennen zijn maar het zal best wel goed komen.

   • Ik vind het zelf vooral ook lastig om te wennen aan veel van die ontwerpen die lijken op de voertuigen uit de OT, maar het nog net niet zijn. Ik snap dat het idee is om het proberen te brengen als een soort evolutie, maar het is net alsof er iets niet aan klopt.