Star Wars: Rebels aflevering #2 Een Tie voor Twee gemist?
dinsdag 28 oktober 2014

Zondag werd de tweede aflevering van het reguliere seizoen van Star Wars: Rebels uitgezonden op de Nederlandse zender Disney XD. De aflevering Een Tie voor Twee (Fighter Flight) werd bekeken door 24.000 kijkers. Heb je deze aflevering gemist, of wil je hem graag nog een keer terugkijken? Dat kan en wel op de website van Disney XD. Deze aflevering is overigens slechts één week online beschikbaar.

Net als vorige week was er ook ditmaal nogal wat verwarring over de uitzendtijd. De televisiegids op de Disney XD website bevatte tot tweemaal toe de verkeerde tijd. Desondanks is het met redelijke zekerheid te stellen dat alle afleveringen elke zondagmiddag rond de klok van 17:00 uitgezonden zullen worden.

Afgelopen week kon je meedoen aan onze prijsvraag waarbij je een Star Wars: Rebels goodie bag kon winnen. Het antwoord op de vraag was natuurlijk b. Holocron. De gelukkige winnaar is Glenn Wassenaar. Van harte gefeliciteerd. De prijs komt zo spoedig mogelijk naar je toe!

Op zondag 2 november om 17:00 kun je kijken naar aflevering 3, waarvan je hier onze impressie kunt lezen. In de loop van deze week trachten we alvast vooruit te blikken naar aflevering 4, dus houd – zoals altijd – onze website goed in de gaten!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: