Star Wars: Rebels aflevering 1: Droids in Nood gemist?
maandag 20 oktober 2014

Gisteren werd de eerste aflevering van het eerste seizoen van Star Wars: Rebels uitgezonden op de Nederlandse zender Disney XD. De aflevering Droids in Nood werd bekeken door 15.000 kijkers. Ter vergelijking: de pilotaflevering trok onlangs op 3 oktober nog 65.000 kijkers.

Heb je deze aflevering gemist, of wil je hem graag nog een keer terugkijken? Dat kan en wel op de website van Disney XD. Elke week zal er de nieuwe aflevering in kwestie op de maandag na de uitzending te bekijken zijn. De afleveringen zijn overigens slechts een week lang beschikbaar.

We begrepen van enkele van onze Twittervolgers dat er verwarring bestond over de uitzendtijd. Elke zondagmiddag rond de klok van 17:00 kun je inschakelen voor de nieuwe afleveringen. Dit staat van wat wij begrepen hebben niet aangegeven in de papieren televisiegidsen noch in EPG’s (elektronische programmagidsen). Uitzendtijden vind je het makkelijkst terug in de online programmagids van Disney XD.

Overigens maak je op dezelfde website wekelijks kans op één van vier LEGO Star Wars prijzenpakketten door mee te doen op de speciale prijsvraag pagina. De pakketten bestaan uit een LEGO Imperial Star Destroyer (75055) en een B-Wing Fighter (75050). En natuurlijk kun je tot en met zaterdag 25 oktober ook nog meedoen aan onze eigen weggeefactie waarbij je een Star Wars: Rebels goodie bag kunt winnen.

Op zondag 26 oktober om 17:00 kun je kijken naar aflevering 2. Voor een impressie van deze aflevering kijk je elders op deze website. In de loop van deze week trachten we alvast vooruit te blikken naar aflevering 3, dus houd – zoals altijd – onze website goed in de gaten!Tags: