Star Wars: Galaxy of Heroes debuteert later dit jaar
maandag 31 augustus 2015

Tijdens de E3 in Los Angeles afgelopen mei kondigde Entertainment Arts (EA) tussen neus en lippen door een nieuwe mobile app aan genaamd Star Wars: Galaxy oF Heroes. Tot nu toe was er weinig bekend maar een vandaag verschenen trailer geeft wat meer duidelijkheid. Meer na de breek!

Behalve een trailer, die je hieronder kunt bekijken, is er nu ook een speciale website geopend met meer informatie en afbeeldingen. Daarop lezen we iets meer over de bedoeling van het spel:

“Test je skills en maak je meester van de hologames in een cantina hier ver, ver vandaan! Verzamel je favoriete helden vanuit het Star Wars universum en stel krachtige teams samen. Upgrade de speciale mogelijkheden en krachten van elk van je personages, stel de perfecte strategie samen en domineer de competitie. Vecht in memorabele, RPG-achtige gevechten die zich om de beurten afspeelt (turn-base) op iconische locaties om de meest legendarische hologamer in het universum te worden!”

De missies spelen zich af op planeten zoals Hoth, Bespin, Tatooine en Coruscant. Daarbij zijn speciale personages vrij te spelen die te gebruiken zijn in zowel light side als dark side campagnes. De te verzamelen personages zijn behalve uit de Originele en Prequel Trilogie ook afkomstig uit onder meer de animatieseries The Clone Wars en Star Wars Rebels.

Star Wars: Galaxy of Heroes zal beschikbaar zijn voor iOS en Android apparaten en zal rond de feestdagen verschijnen. We houden je uiteraard op de hoogte!Tags: