Star Wars Force Collection nu ook op Android
vrijdag 12 september 2014

Vorige maand kwam het spel Star Wars Force Collection uit voor iOS apparaten in de iTunes Store, maar een Android versie liet nog even op zich wachten. Deze week was het dan eindelijk zover en is het spel vanaf nu ook gratis verkrijgbaar via Google Play.

Het spel is ontwikkeld door Konami en doet een beetje denken aan de Customizable Card Games (CCG), maar het zal ook fans die daar niet bekend mee zijn zeker aanspreken. Door missies te spelen en gevechten aan te gaan, krijg je de mogelijkheid om je speelkaarten uit te breiden en deze te ontwikkelen. Zo zijn er meer dan 400 verschillende kaarten te verzamelen, allen met hun eigen eigenschappen, krachten en waardes. Daarnaast kun je met je kaarten ook het gevecht aangaan met andere spelers.

In-game aankopen behoren tot de mogelijkheid maar zijn niet verplicht. Het versnelt enkel de progressie van het spel. De minimale vereisten voor het spel zijn versie 4.0 van Android en versie 5.1 van iOS. Benodigde schijfruimte is respectievelijk 41MB en 88MB. De game krijgt gemiddeld een score van 4/5 sterren.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: