Star Wars Episode VII release verplaatst naar eind 2015
dinsdag 5 november 2013

Vorig week wisten we je te berichten dat er deze week een Lucasfilm meeting plaats zou vinden. Zoals het er nu naar uitziet, heeft deze Disney meeting vandaag plaatsgevonden en zijn hier behalve de nieuwe Star Wars plannen, ook details over bijvoorbeeld de nieuwe Marvel film Guardians of the Galaxy getoond. Het grote nieuws voor Star Wars fans lijkt echter te zijn dat de release van Star Wars Episode VII na alle geruchten inderdaad naar het einde van 2015 te zijn verplaatst.

Dennis Barbie, die al eerder details op Twitter plaatste, meldde vandaag het volgende:

“Saw today some awsome first features/plans of new StarWars 7 movie coming end 2015. At this moment it is planned for end of CY15 but in the entertainment business you will never know. Might be some changes.”

Interessant nieuws dus. Dat zou betekenen dat voor de allereerste keer in de lange geschiedenis van Star Wars een film in Amerika niet in de maand mei uitkomt.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
 • Joruus

  Wauw! Dus toch eind 2015. Dan maar een paar maandjes extra wachten. Star Wars kijken in een Kerstvakantie zou ook niet verkeerd zijn. Dan worden de gezellige dagen nog gezelliger… met allemaal Star Wars cadeautjes van de Sint en de Kerstman erbij!!! 😀

 • Solo

  Ze hadden het beter naar mei 2016 kunnen verplaatsen hebben ze nog wat tijd exstra
  Maar met de kerst is ook wel gezellig .lekker met 2de kerstdag naar de bios is ook niet verkeerd 🙂

 • De tweets zijn inmiddels verwijderd. Hoe dan ook, gezien alle geruchten lijkt de kans steeds kleiner te worden dat een bioscooprelease in het voorjaar / de zomer van 2015 nog haalbaar is. Spannende tijden!

 • John Smith

  *sigh* Die tweety vind zichzelf wel erg belangrijk he. Alsof Disney aan zo’n gast (met zijn functie) zaken over de inhoud van de film laat zien….