Star Wars: Episode VII editors komen naar Nederland
zondag 17 augustus 2014

Al vele jaren werkt Star Wars: Episode VII regisseur J.J. Abrams met dezelfde montage mensen. De twee dames Maryann Brandon en Mary Jo Markey werkten met hem aan series als Alias en Lost, en films als Mission: Impossible 3, Super 8 en beide nieuwe Star Trek films. Ook voor de nieuwe Star Wars film zal Abrams gebruik maken van hun diensten.

Op zondag 14 september aanstaande zijn deze twee dames speciale gasten in het Hotel Krasnapolski in Amsterdam ter gelegenheid van de Amsterdam Supermeet, dat dit jaar zijn zevende editie houdt. Het evenement is de plek waar Final Cut, Adobe, Avid en Autodesk editors, goeroes en digitale filmmakers van over de hele wereld met elkaar kunnen netwerken, en die op Macintosh gebaseerde systemen gebruiken of willen leren te gebruiken.

Kaarten zijn te koop vanaf 10.00 euro. De deuren openen om 16.00, de presentaties worden gehouden van 19.00 tot 23.00. Voor meer informatie over dit evenement kun je terecht op Supermeet.com.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Joruus

    Entree valt mee. Niet echt duur. Die monteerders kom je ook niet elke dag tegen maar ze zullen vast niet veel (mogen) zeggenb over Star WarsTags: