Star Wars: Commander nu ook voor Android
woensdag 1 oktober 2014

Het lijkt erop dat Disney een voorliefde heeft voor Apple. De nieuwste game apps voor mobiele platforms verschijnen steevast als eerste voor het merk, waarna de Android versies weken of maanden later pas verschijnen. Ook met Star Wars: Commander is dat het geval en is de Android versie sinds kort te downloaden via de Google Store.

Star Wars: Commander is een strategisch spel waarbij je (uiteraard) kiest voor welke factie je wilt vechten: het Keizerrijk of de Rebellen. Daarbij bouw je een basis met verdediging en troepen voor de aanval, en is het noodzaak om beiden te upgraden om zowel je basis tegen steeds sterker wordende indringers te kunnen verdedigen en vijandige bases te kunnen vernietigen. De gevechten nemen je mee naar allerlei bekende planeten, en je kunt je aansluiten bij legioenen bestaande uit andere spelers om het gevecht nog een stap verder te nemen.

Voor iOS systemen verwijzen we je graag naar de iTunes store. 58MB en iOS 6.0 of nieuwer is vereist. Voor Android is slechts 30MB en versie 2.3.3 of hoger vereist. Het spel is gratis te downloaden, maar voor snellere progressie in het spel is in-game content te koop.



Tags: