Star Wars: Battlefront wordt een koud kunstje!
maandag 21 september 2015

The big guns come packing! Veel grote games worden uitgebracht met een deluxe versie. Voor Nederland is hier nog helemaal niks over bekend maar in Amerika komt winkelketen Walmart met een zeer aparte deluxe uitgave van Star Wars: Battlefront: een minikoelkast met daarop een ingevroren Han Solo. Zo wordt elk potje natuurlijk een koud kunstje!

De minikoelkast heeft een inhoud van vier liter en kan zes blikjes drinken houden. Behalve koelen heeft hij ook een opwarm functie zodat je eten niet koud wordt. Daarnaast kan hij niet alleen thuis gebruikt worden, maar ook voor onderweg kan hij uitkomst bieden met de bijgeleverde stekker voor in je auto. En behalve de minikoelkast komt de deluxe versie met vijf zogenaamde in-game items, waaronder Han Solo’s DL-44 blaster, Ion Grenades, Ion Torpedos en Ion Shocks.

Daar waar je in Nederland vaak honderd of tweehonderd euro voor een deluxe versie betaalt, zul je misschien schrikken van de prijs bij Walmart: slechts $69.99. Met de huidige wisselkoers is dat nog geen 62 euro. Nog goedkoper dan de preorder prijs van de reguliere versie bij sommige winkels in Nederland. Hieronder zie je een afbeelding van de minikoelkast.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Solo

    Weet je ook misschien dat deze ook in Nederland uit komt?
    ik vindt dit wel een mooi koelkastje en voor die prijs wil ik hem wel 🙂

    • Nee, is nog niks over bekend. Helaas.

  • Solo

    Jammer 🙁Tags: