Star Wars: Battlefront krijgt in oktober een beta
dinsdag 1 september 2015

Vandaag heeft Electronic Arts (EA) bekendgemaakt dat hun nieuwe paradepaardje Star Wars: Battlefront begin oktober een Beta versie zal krijgen. Hoewel een precieze verschijningsdatum hiervan nog niet bekend is, werd wel bekend dat het op alle beschikbare platformen te spelen zal zijn.

Het nieuws verscheen zojuist op de officiële Star Wars: Battlefront website waar er behalve deze aankondiging ook meer bekend is geworden over de aard van de Beta. Voor wie niet bekend is met beta versies: het is een soort technische test voor de ontwikkelaar om te kijken of en waar er nog aandachtspunten zijn in een game.

In oktober kunnen spelers aan de slag met diverse modi, waaronder Walker Assault on Hoth. Dit is een multiplayer gevecht bestaande uit 40 spelers. Hierin krijg je tevens de mogelijkheid om te spelen met Luke Skywalker of Darth Vader. Een andere modus die beschikbaar zal zijn, is de Survival missie op Tatooine waar je samen met een Rebellen collega aanvalsgolven van Keizerlijke troepen moet terugdringen. Daarnaast wordt er ook een nieuwe modus geïntroduceerd: Drop Zone!

EA belooft in de komende weken meer te onthullen over deze laatstgenoemde nieuwe modus en over het spel in het algemeen. Wij houden je uiteraard op de hoogte van deze ontwikkelingen. Star Wars: Battlefront verschijnt op 19 november in Nederlandse winkels en zal beschikbaar zijn voor Playstation 4, XBox One en PC.Tags: