Star Wars arriveert binnenkort bij Madame Tussauds
maandag 16 februari 2015

In samenwerking met Disney en Lucasfilm komt Star Wars vanaf mei 2015 naar Madame Tussauds in Londen. Het wassenbeeldenmuseum met vestigingen over de hele wereld zal dan op zijn Engelse locatie zestien helden en slechteriken tentoonstellen in iconische scenes uit de zes Star Wars films.

Waar de tentoonstelling precies uit zal bestaan is nog niet bekend, maar via een promotiefilmpje maakt men bekend dat we onder meer Yoda in zijn Dagobah omgeving te zien zullen krijgen. Daarnaast kunnen we nog rekenen op Han Solo (Harrison Ford) in de Cantina uit A New Hope en op Chewbacca in de cockpit van de Millennium Falcon.

Uiteraard hebben we ook aan de vestiging in Nederland gevraagd of er ook plannen zijn voor een Star Wars tentoonstelling in Amsterdam. Een medewerker wist ons te melden dat er op dit moment nog geen plannen zijn en dat hun planning tot en met het einde van dit jaar loopt. De kans bestaat echter wel dat het in de planning van 2016 wordt meegenomen. We houden je uiteraard op de hoogte van ontwikkelingen.

Voor meer informatie surf je naar de speciale Star Wars sectie op de officiële Madame Tussauds website.Tags: