Star Wars acteurs ontmoeten? Kom naar de Verzamelaarsbeurs!
donderdag 13 februari 2014

Elk jaar vindt twee keer de Verzamelaarsbeurs plaats in de Jaarbeurshallen te Utrecht. In april en november kunnen verzamelaars jagen naar ontbrekende items in hun verzameling, bijpraten met hun collega-verzamelaars of gewoon lekker slenteren. Voor Star Wars fans biedt de beurs vaak nog iets extra’s en zo ook voor beide edities van 2014.

Op 12 en 13 april vindt de voorjaarseditie plaats. Op de website van de beurs valt te lezen dat er dit keer een heuse Ewoks reunie zal plaatsvinden. De tot op heden aangekondigde gasten zijn Kiran Shah, Andy Herd en Brian Wheeler, met de kanttekening dat de twee laatstgenoemden enkel op zondag aanwezig zullen zijn. De kans lijkt dus aanwezig dat nog andere acteurs toegevoegd zullen worden en we hopen persoonlijk nog op wat meer interessante namen. De reeds aangekondigde acteurs hadden geen significante rollen in Return of the Jedi.
Een half jaar later, op 22 en 23 november, vindt de najaarseditie plaats. David Prowse, de acteur die Darth Vader in de Originele Trilogie vertolkte, zal het weekend aanwezig zijn om een praatje te maken, handtekeningen te zetten en op de foto te gaan met zijn fans.

Voor een volledig overzicht van alle Nederlands gerelateerde Star Wars gebeurtenissen verwijzen we je naar onze Agenda pagina. Heb je zelf nog tips? Laat het ons dan weten.

 

Bron: Verzamelbeurs
Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+