SDCC – Lucasfilm blikt vooruit met Rebels
vrijdag 25 juli 2014

Gisteren is officieel de 2014 editie van de San Diego Comic Con van start gegaan – het mekka van de nerds, geeks en freaks. Afgelopen nacht vond er een panel plaats waarin de nieuwe animatieserie Star Wars: Rebels verder werd geïntroduceerd. Eerder deze week kregen we al een nieuwe trailer te zien maar afgelopen nacht werden bezoekers getrakteerd op een nieuw filmpje dat vooruitblikt op het eerste seizoen van de serie.

Het filmpje bevat nieuwe beelden die nog niet eerder waren te zien in de trailers. Zagen we bijvoorbeeld in de vorige trailer voor het eerst Obi-Wan Kenobi, ditmaal zien we dat Jedi Master Luminara Unduli nog leeft en gevangen is door het Keizerrijk, en zien we voor het eerst R2-D2 en C-3PO. In de korte scene waarin ze voorbij komen worden ze geflankeerd door astromech Chopper en een andere (protocol) droid die overduidelijk gebaseerd is op het vroegere Ralph McQuarrie ontwerp voor C-3PO. Bekijk hieronder het filmpje:

Ook werd er een nieuwe website gelanceerd genaamd Holonet News. Helemaal nieuw is het concept niet. In 2002 werd de website voor het eerst gelanceerd ter promotie van Star Wars: Episode II – Attack of the Clones. Ditmaal fungeert de website als nieuwskanaal ten tijde van Star Wars: Rebels. Momenteel bevat de website drie nieuwsberichten (of beter gezegd: korte filmpjes), maar dat zal de komende tijd ongetwijfeld snel worden uitgebreid.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: