Sarah Michelle Gellar onthult haar personage in Rebels
zondag 4 oktober 2015

Vanaf aankomende vrijdag start het nieuwe seizoen van Star Wars Rebels. Vaste lezers van DeathStar.nl kan dit nieuws niet zijn ontgaan. Het tweede seizoen introduceert allerlei nieuwe personages. Actrice Sarah Michelle Gellar, beter bekend als Buffy uit de populaire serie Buffy: The Vampire Slayer en tevens echtgenote van Freddie Prinze Jr die in Rebels de stem van Kanan vertolkt, heeft het personage dat zij inspreekt onthuld.

Geruchten gingen dat Gellar Prinses Leia zou gaan vertolken. Niets is minder waar. In plaats daarvan omarmt ze de dark side in haar rol als Seventh Sister, een Inquisitor die jacht maakt op Jedi. In dit nieuwe seizoen is er een heel nieuw team van Inquisitors erop uitgestuurd door het Keizerrijk om Kanan, Ahsoka en de rest van de crew van de Ghost op te sporen… en hen allen permanent uit te schakelen. Onderaan deze pagina introduceert de Amerikaanse actrice haar personage in een kort filmpje.

Nieuwe afleveringen van Star Wars Rebels zijn vanaf vrijdag 9 oktober wekelijks te zien op Disney XD om 16.45. In België start de uitzending vanaf 14 november op Disney Channel.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Solo

    he he ze gaat van een Vampire Slayer over naar een Jedi Slayer 🙂
    wel leuk dat ze in Rebels zitTags: