Prijsvraag: win weekendkaarten voor Jedi-Con 2014
vrijdag 5 september 2014

Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 oktober vindt in het Maritim Hotel in Duitsland de nieuwe editie plaats van de Jedi-Con, de conventie van de officiële Duitse Star Wars fanclub. Natuurlijk zijn wij erbij om verslag te doen en wie weet komen wij jou daar tegen. We mogen namelijk maar liefst vier weekendkaarten weggeven, ter waarde van 99.00 euro per stuk. Wat moet je hiervoor doen? Simpel! Beantwoord onderstaande vraag:

In wat voor jager vliegt een piloot van het Keizerrijk?
A. Een Black TIE
B. Een TIE Rip
C. Een TIE Fighter

Stuur je antwoord naar prijsvraag@deathstar.nl. Vergeet ook niet je naam, e-mailadres en het aantal kaarten dat je graag zou willen hebben door te geven. Inzenden kan tot en met woensdag 10 september, 23:59 uur. Maximaal één inzending per adres.

Kijk voor meer informatie over dit evenement op de officiële Jedi-Con 2014 website.

 

Disclaimer
Medewerkers van DeathStar.nl en Jedi-Con 2014 zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars worden op 11 september 2014 getrokken en zullen daarna gecontacteerd worden per e-mail. Kaarten worden per e-mail verzonden in .pdf formaat. Na afloop van deze prijsvraag worden alle gegevens van participanten vernietigd. Gegevens zullen niet worden doorverkocht aan derden of worden gebruikt voor andere doeleinden.
Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: