Prequel acteurs Jerome Blake en Alan Ruscoe te gast op Verzameljaarbeurs
zondag 15 september 2013

Op 23 en 24 november vindt de najaarseditie plaats van de Verzamelaarsjaarbeurs. Het is al jaren vaste prik dat acteurs uit tal van bekende producties te gast zijn en signeren voor geïnteresseerde bezoekers. Ook deze editie verschilt daar niet in met de aanwezigheid van onder andere twee Star Wars acteurs.

Als eerste noemen we Alan Ruscoe die in The Phantom Menace drie verschillende rollen speelde, te weten Jabba’s assistent Bib Fortuna, de Neimoidian Daultay Dofine en Jedi Master Plo Koon. Voor Attack of the Clones keerde hij terug om een ander personage te spelen, namelijk de Neimoidian Senator Lott Dod.

Daarnaast zal ook Jerome Blake aanwezig zijn. Hij speelde in The Phantom Menace maar liefst zes verschillende personages, namelijk de Neimoidian Rune Haako, Mas Amedda, Jedi Master Oppo Rancisis, senator Orn Free Taa, de Neimoidian Mik Regrap en senator Horox Ryyder. Voor Revenge of the Sith werd hij teruggevraagd om de rol van Mas Amedda te spelen in scenes die in Engeland werden opgenomen.

Voor meer informatie over dit evenement verwijzen we je naar onze Agenda pagina.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Lennart Hoornaar

    Ik ben zeker van de partij, team deathstar ook?

  • Ik ben zelf wel van plan om één dagje even over de beurs te gaan struinen. Ben al een tijdje niet meer geweest en de najaarseditie is meestal ook de meest gezellige. Maar om je vraag te beantwoorden ben ik waarschijnlijk de enige van onze crew die dat weekend gaat.

  • Joruus

    Is daar nog veel van Star Wars te vinden?