Phineas & Ferb Star Wars special op 21 september
dinsdag 19 augustus 2014

Eind juli werd in Amerika de Star Wars special uitgezonden van de Disney animatieserie Phineas and Ferb. Gisteren wisten we je al te melden dat deze aflevering ook in Nederland (en België) op Disney XD uitgezonden zal worden. Inmiddels weten we ook wanneer, en wel op zondag 21 september om 10.30 ‘s ochtends.

Phineas en Ferb wonen één vochtboerderij verderop als Luke Skywalker op de planeet Tatooine als R2-D2 onverhoopt met de Death Star tekeningen in hun speeder valt. Met het lot van het universum rustend op hun schouders huren ze piloot Isabella, de concurrent van Han Solo, in om hen te helpen de bouwtekeningen terug te brengen naar de Rebellen Alliantie. Om zaken nog gecompliceerder te maken is Stormtrooper Candace erop gebrand de Rebellen te pakken en hen door het universum achter na te zitten in de hoop de Death Star tekeningen terug te halen.

Hieronder kun je de (Engelstalige) trailer bekijken:

Phineas and Ferb wordt uitgezonden op Disney XD (overdag van 06.00 – 18.00 te bekijken via de Nederlandse zender Veronica) en via het speciale digitale themakanaal te ontvangen in Nederland via Ziggo (kanaal 503), UPC (kanaal 301) en KPN (kanaal 32), in België te ontvangen via Belgacom (kanaal 136) en bij Telenet in het pluspakket (kanaal 601).

Met dank aan Joeri van Sci-Fi Today voor de informatie. Vergeet ook niet hun Facebookpagina even te liken!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: